Întrevedere interactivă la Universitatea din Pitești

Întrevedere interactivă la Universitatea din Pitești

La data de 17 mai 2018, presedintele IRSEA, ambassador (p) Gheorghe SAVUICA, a fost invitat de catre dl Conf.univ.dr.ing Dumitru CHIRLESAN, Rector al Universitatii din Pitesti, sa aiba o intrevedere interactiva cu profesori si masteranzi ai Universitatii, avand ca tema de dezbatere – “50 de ani de activitate diplomatica a Romaniei moderne pe zona asiatica.”

Cuvantul de deschidere si prezentarea succinta a activitatii diplomatice a dlui ambasador Gheorghe Savuica, diplomat de cariera, specialist pe Asia de sud-est, vorbitor de limba indoneziana, cu multiple  misiuni diplomatice in Asia, a apartinut domnului Conf.univ.dr. Adrian SAMARESCU, Prorector pentru relatia cu studentii, absolventii si mediul socio-economic, precum si domnului Conf.univ.dr. Adrian SIMON, Universitatea “Petru Maior” din Targu Mures, membru de onoare al IRSEA.

Domnul Conf.univ.dr. Emanuel SOARE, Prorector cooperare internationala, a prezentat salutul, aprecierile  si multumirile doamnei Prof. Univ. Dr. Mihaela DIACONU, presedintele Senatului si a domnului Conf.univ.dr.ing. Dumitru CHIRLESAN, Rector, pentru prezenta la aceasta intrevedere interactiva a domnului ambassador (p) Gheorghe Savuica si implicarea IRSEA in acest eveniment, organizat in contextul marcarii Centenarului Unirii si desavarsirii crearii statului unitar roman modern.

Expunerea a generat un dialog interactiv substantial si interesant, la care au participat cei peste 60 de profesori si masteranzi prezenti in sala.